Training en opleiding

Train uw werknemers hoe de theorie ook in de praktijk toe te passen

Waarom trainingen inlassen?

Ervan uitgaande dat u ten allen tijde de controle over uw bedrijf en de mogelijke vervuilingen wenst te bewaren, is het essentieel om niet enkel de risico’s in kaart te brengen, maar evenzeer uw mensen te trainen op mogelijke spill situaties.  Het is niet afdoende om bijvoorbeeld enkele spill kits in uw magazijn te hebben staan, wanneer uw mensen niet vertrouwd zijn met de inhoud ervan.

Daarom organiseren wij graag samen met u een trainingsdag op maat van uw bedrijf waarin we zowel de theorie als de praktijk kunnen meegeven.

 

Uw medewerkers zijn de spilfiguren bij elke interventie

Niet de producten, maar uw medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel van elke interventie met (milieu)gevaarlijke vloeistoffen. Het is essentieel dat zij enerzijds op een zeer veilige, anderzijds op een zeer efficiënte manier kunnen reageren.

Tijdens onze trainingsdagen geven wij hen de juiste inzichten en tools mee om tijdens een spill de juiste acties te ondernemen. We overlopen de verschillende stappenplannen i.f.v. de verschillende mogelijke risico’s. Niet elke lek dient op dezelfde manier aangepakt te worden. We passen onze leerstof ook onmiddellijk toe in de praktijk.

Voorbeeld van een stappenplan:
– PBM’s
– Identificatie van de spill en (indien nodig) de nodige instanties verwittigen
– Lek stoppen en indammen
– Neutraliseren
– Absorberen
– Reinigen en decontamineren
– Stappenplan evalueren
– Spill kits aanvullen

Contacteer ons indien u graag een training wenst in te plannen.

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium
Contact