Spill kits

Spill kits zijn de essentiële eerste reactie op calamiteiten

Met een spill kit op strategische plaatsen, waar de kans op spills het grootst is, vergroot u uw reactiesnelheid aanzienlijk.

Spill kits op maat van uw bedrijf

Als we spreken over de inhoud van een spill kit, dan hebben we het meestal over maatwerk . Afhankelijk van de locatie kan een spill kit gevuld worden met absorptiemateriaal, PBM’s, olievlekverwijderaars en andere relevante zaken. Veel van onze klanten bepalen mee de inhoud en de afmeting van hun spill kit.

De opnamecapaciteit van een spill kit wordt berekend in functie van de grootte van het risico. Bij Arivic bekijken we samen met u de mogelijke scenario’s voor we een gericht voorstel uitwerken.

OPA 90 spill kit

We hebben in ons gamma ook specifieke spill kits voor scheepvaart in Amerikaanse territoriale wateren. Die volgen de normering van de Oil Pollution Act van 1990 die, afhankelijk van de lengte van het schip, een minimum absorptiecapaciteit voorschrijft. Die wordt uitgedrukt met de termen ‘7 barrel’ of 12 barrel’.

Spill kits voor elke toepassing

We onderscheiden 3 soorten spill kits:

Draagbaar Manueel verrijdbaar Verplaatsbaar met heftruck

Enkele klanten die met onze spill kits werken

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium