Spill kits

Spill kits zijn essentieel als eerste reactie op een calamiteit

Het voorzien van een spill kit op strategische plaatsen waar de kans op spills het grootst is, vergroot uw reactiesnelheid aanzienlijk.

Spill kits op maat van uw bedrijf

Spill kits zijn meestal maatwerk als we spreken over de inhoud. Afhankelijk van de locatie kan deze gevuld worden met absorptiemateriaal, PBM’s, olievlekverwijderaars en andere relevante zaken. Veel van onze klanten bepalen mee de inhoud en zelfs de afmeting van hun spill kit.

In functie van de grootte van het spill risico zal de opnamecapaciteit van een spill kit berekend worden. Arivic bekijkt samen met u steeds de mogelijke scenario’s alvorens een gericht voorstel uit te werken.

OPA 90 spill kit

In ons gamma zitten ook spill kits specifiek voor scheepvaart in Amerikaanse territoriale wateren. We volgen hierbij de normering van de Oil Pollution Act van 1990 die, afhankelijk van de lengte van het schip, een minimum absorptiecapaciteit voorschrijft. Ze gebruiken hiervoor de termen ‘7 barrel’ of 12 barrel’.

Spill kits voor elke toepassing

We onderscheiden 3 soorten spill kits:

Draagbaar Manueel verrijdbaar Verplaatsbaar met heftruck

Enkele klanten die met onze spill kits werken

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium
Contact