Spill controle

Om in crisismomenten de controle te behouden over de situatie, hebt u de juiste tools nodig en moet u weten hoe u die correct gebruikt.

Contacteer ons

Arivic, dé specialist inzake spills op land en op water

Bij bepaalde activiteiten is het niet mogelijk om alle mogelijke spills en vervuilingen preventief onder controle te houden. Ook menselijke fouten zijn niet altijd 100% te vermijden.

Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we steeds een gericht en op maat gemaakt voorstel uitwerken voor onze klanten zodat de beslissing om verder te investeren in veiligheid op een verantwoorde en gefundeerde manier kan gebeuren.

 

25 jaar expertise

Daadkrachtig optreden, beschikken over de juiste tools en deze ook correct weten te hanteren is essentieel om op het moment van de waarheid de controle over uw bedrijf te bewaren. Na 25 jaar ervaring in de sector heeft Arivic een zeer uitgekiende productmix van oplossingen die het beste samenbrengt van wat er wereldwijd beschikbaar is op het gebied van olie en chemicaliën bestrijding.

 

Spill kits en absorptiemateriaal zijn een belangrijk deel van ons QHSE beleid. Zowel op locatie als in onze magazijnen.

Luc Moortgat - Owner Real NV

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium