25 jaar uw trouwe partner

Het is onze missie om uw bedrijf én uw mensen te beschermen tegen de onlosmakelijke gevolgen en schade die verontreinigingen met zich mee brengen.

Bij Arivic nemen we onze missie heel serieus: wij doen er alles aan om uw bedrijf en uw mensen te beschermen tegen de schadelijke gevolgen en gevaren van verontreiniging. Zowel op land als op water.

Een persoonlijke begeleiding

De afgelopen 25 jaar hebben we een enorme ervaring en expertise opgebouwd in de preventie en bestrijding van vervuiling door olie en chemicaliën. Dat zorgt ervoor dat we u vandaag specifieke en gerichte oplossingen kunnen bieden om vervuiling aan te pakken. Maak kennis met deze typische en persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat – na een grondige risicoanalyse – steeds een gericht voorstel volgt.

Op basis van deze ervaring in het bestrijden van schadelijke lekken en verontreiniging, hebben we een uitgekiende productmix van kwaliteits- oplossingen uitgewerkt. Bovendien kunnen we terugvallen op een uitgebreide en direct aanspreekbare voorraad, want we weten dat het soms snel moet gaan.

Een duurzame en preventieve aanpak is meer dan ooit de juiste keuze

Als uw bedrijf de oorzaak is van een mogelijke calamiteit of milieuverontreiniging, dan heeft dat nefaste gevolgen. Niet alleen staat de veiligheid van uw medewerkers op het spel, het heeft ook een enorme impact op uw hele organisatie. Denk maar even aan de mogelijke imagoschade die u in deze fel ‘gemediatiseerde tijden’ kunt lopen.

Bovendien verlagen steeds meer verzekeraars hun premies voor bedrijven die hun best doen om crisissituaties te vermijden en investeren in de nodige preventieve maatregelen.

Expertise op maat van uw bedrijf

Over onze oprichters

Rita De Smedt (links) en Vicky Buyck (rechts) weten uit ervaring dat elke situatie anders is en een specifieke en persoonlijke aanpak vraagt.

Met oplossingen op maat van uw bedrijf zorgen we ervoor dat u gefundeerde en verantwoorde beslissingen kunt nemen.

Maak een afspraak

INVESTEER IN VEILIGHEID

De voorbije 25 jaar is er heel wat veranderd op het vlak van milieu. Zowel de wetgever als de bedrijven zijn zich meer dan ooit bewust van de schadelijke gevolgen van verontreiniging voor de mens, de natuur, maar evenzeer voor onze economie.

75% van onze klanten hebben ondertussen begrepen dat ze via één of andere vorm van preventie deze investering meer dan terugverdienen op korte en lange termijn.

Bedrijfsvideo

Maak kennis met onze typische en persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat – na een grondige analyse – steeds een gericht voorstel volgt.

Calamiteiten zijn spijtig genoeg onvermijdelijk. Investeer dus maar beter in spill management en bescherm uw bedrijf en mensen tegen allerlei vormen van economische, ecologische en imago schade.

Rita De Smedt - Founder & Commercial Director

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium
Contact