Al 25 jaar uw trouwe partner

Bij Arivic zien we het als onze missie om uw bedrijf én uw mensen te beschermen tegen de onlosmakelijke gevolgen en schade van verontreinigingen.

We nemen die missie ook heel serieus: wij doen er namelijk alles aan om uw bedrijf en uw mensen te beschermen tegen de gevaren van verontreiniging. Zowel op land als op water.

Persoonlijke begeleiding

De afgelopen 25 jaar hebben we een enorme ervaring en expertise opgebouwd in de preventie en bestrijding van vervuiling door olie en chemicaliën. Dat zorgt ervoor dat we u vandaag specifieke en gerichte oplossingen kunnen bieden om vervuiling aan te pakken. Maak kennis met deze typische en persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat – na een grondige risicoanalyse – steeds een gericht voorstel volgt.

Op basis van onze ervaring in het bestrijden van schadelijke lekken en verontreiniging, hebben we een uitgekiende productmix van kwaliteitsoplossingen uitgewerkt. Bovendien kunnen we terugvallen op een uitgebreide en direct aanspreekbare voorraad, want we weten dat het soms snel moet gaan.

Een duurzame en preventieve aanpak is meer dan ooit de juiste keuze

Als uw bedrijf de oorzaak is van een mogelijke calamiteit of milieuverontreiniging, dan heeft dat nefaste gevolgen. Niet alleen staat de veiligheid van uw medewerkers op het spel, het heeft ook een enorme impact op uw hele organisatie. Denk maar even aan de mogelijke imagoschade die u in deze fel ‘gemediatiseerde tijden’ kunt lopen.

Bovendien verlagen steeds meer verzekeraars hun premies voor bedrijven die hun best doen om crisissituaties te vermijden en investeren in de nodige preventieve maatregelen.

Expertise op maat van uw bedrijf

Dit zijn onze oprichters

Rita De Smedt (links) en Vicky Buyck (rechts) weten uit jarenlange ervaring dat elke situatie anders is en een specifieke en persoonlijke aanpak vraagt.

Met oplossingen op maat van uw bedrijf zorgen we ervoor dat u gefundeerde en verantwoorde beslissingen kunt nemen.

Maak een afspraak

INVESTEER IN UW VEILIGHEID

De voorbije 25 jaar is er heel wat veranderd op het vlak van milieu. Zowel overheden als bedrijven zijn zich meer dan ooit bewust van de schadelijke gevolgen van verontreiniging voor de mens en de natuur, maar ook voor onze economie.

De meeste van onze klanten hebben ondertussen begrepen dat een duurzame en preventieve aanpak meer dan ooit de juiste keuze is. Het is bovendien een investering die ze meer dan terugverdienen op korte en lange termijn.

Download onze nieuwe brochure

Meer weten over wie we zijn en wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? We mailen u graag onze gloednieuwe brochure boordevol nuttige informatie en concrete oplossingen voor uw mogelijke spillproblemen.

Bedrijfsvideo

Maak kennis met onze typische en persoonlijke aanpak. Na een grondige analyse krijgt u steeds een gericht voorstel van ons.

Calamiteiten zijn spijtig genoeg onvermijdelijk. Investeer daarom in spill management en bescherm uw bedrijf en uw mensen tegen allerlei vormen van economische, ecologische en imagoschade.

Rita De Smedt - Founder & Commercial Director

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium