Milieucontainers

Maximale beperking van de risico’s bij de opslag van gevaarlijke goederen

Bij Arivic adviseren we onze klanten om alle risico’s met betrekking tot de opslag van gevaarlijke goederen in kaart te brengen en te beperken. Zo beschermt u uw bedrijf, uw medewerkers en uw werkomgeving.

Onze oplossingen zijn uiteraard allemaal conform de meest recente regels en wetgevingen.

Milieucontainers op maat van uw bedrijf en uw operaties

De opslag van gevaarlijke stoffen vereist een deskundige en vooral op-maat-gemaakte aanpak. Behalve onze standaard opslagcontainers voor verven (of andere licht ontvlambare vloeistoffen), die we bij grote en kleine bedrijven plaatsen, richten wij ook volledige opslaghallen in, bijvoorbeeld voor lithium-ionbatterijen bij grote autofabrikanten.

Advies gebaseerd op 25 jaar expertise

Onze aanpak om tot een juiste toepassing van een milieucontainer te komen:
– onderzoek en inventarisatie van de gevaarlijke stoffen
– studie van de locatie
– selectie van de juiste materialen
– levering en plaatsing

Waarom u voor externe opslagsystemen moet kiezen?

Als u vloeistoffen  buiten opslaat in bidons, jerrycans of vaten, dan vermindert u de industriële risico’s. Op die manier houdt u bij een brand of een ongeval de productiemachines gescheiden van de stockage van brandbare vloeistoffen, waardoor de gevolgschade beperkt zal blijven.

Contact met gevaarlijke materialen kan de verspreiding van het vuur immers versnellen en de schade van de productiemiddelen verhogen. Het uitschakelen van de productielijnen brengt steevast hoge kosten en productievertraging met zich mee.

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium