Milieucontainers

Beperk zo veel mogelijk de risico’s rond de opslag van gevaarlijke goederen

Arivic adviseert haar klanten om risico’s rond de opslag van gevaarlijke goederen in kaart te brengen en deze te beperken, dit ter bescherming van uw bedrijf, uw medewerkers en hun werkomgeving. Onze oplossingen zijn uiteraard allemaal conform de meest recente regels en wetgevingen.

Milieucontainers op maat van uw bedrijf en operaties

Er is een noodzaak om de deze milieucontainers te plaatsen bij bedrijven, ongeacht hun omvang. De opslag van gevaarlijke stoffen vereist een deskundige en vooral op-maat-gemaakte aanpak. Naast onze standaard opslagcontainers voor verven (of andere licht ontvlambare vloeistoffen) hebben wij volledige opslaghallen ingericht voor zelfs lithium-ion batterijen bij grote autofabrikanten.

Advies gebaseerd op 25 jaar expertise

Onze aanpak om tot een juiste toepassing van een milieucontainer te komen gaat als volgt:
– onderzoek en inventarisatie van de gevaarlijke stoffen
– studie van de locatie
– selectie van de juiste materialen
– levering en plaatsing

Waarom kiezen voor externe opslagsystemen?

Het buiten opslaan van vloeistoffen in bidons, jerrycans en vaten zorgt ervoor dat de industriële risico’s verminderen. In geval van brand of een ongeval zijn productiemachines en stockage van brandbare vloeistoffen gescheiden, hierdoor zal de gevolgschade beperkt blijven.

Contact met gevaarlijke materialen kan de verspreiding van het vuur versnellen en de schade van de productiemiddelen verhogen. Het uitschakelen van de productielijnen draagt steevast hoge kosten en latere leveringstermijnen met zich mee.

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium
Contact