Lekbakken

Bij het opslagen of werken met chemische producten, gevaarlijke stoffen of oliën bestaat er een risico op gevaar op de werkvloer of milieuverontreiniging. Vandaar is het aangewezen om een lekbak te gebruiken om eventuele lekkages op te vangen. Afhankelijk van de toepassing zijn er verschillende vormen en maten van recipiënten beschikbaar, zoals lekbakken, opvangvloeren, overmaatse vaten en mobiele opvangbakken. Bij Arivic stellen we voor elk type opvangbak een resistentielijst ter beschikking zodat je zeker bent dat je de juiste aanschaft.

LEKBAKKEN IN DE WEBSHOP

Bekijk het aanbod lekbakken in verschillende vormen en maten in de webshop.

Bezoek de webshop

Gratis Audit ter plaatse

Krijg advies op maat. Wij staan je met raad en daad bij en reiken de meest geschikte oplossing aan. Speel op zeker en reserveer een milieu-audit.

Vraag je audit aan

WELKE LEKBAK IS IN MIJN SITUATIE HET MEEST GESCHIKT?

Lekpreventie is een manier om vervuiling efficiënt te bestrijden. De bedoeling daarbij is om de spills al aan de bron op te vangen. Afhankelijk van de vloeistof opteer je voor een metalen lekbak of een lekbak uit kunststof. Moet de lekbak oliën, mazout of benzine opvangen? Dan is een metalen lekbak vaak voldoende. Gebruik je de lekbak voor chemicaliën zoals chloor, ammoniak en zuren? Dan is een metalen lekbak niet geschikt en neem je best een lekbak uit kunststof.

ADVIES EN LEKBAKKEN OP MAAT

Tijdens een milieu-audit ter plekke, leggen we pijnpunten bloot, maken we een analyse op maat van jouw organisatie en geven we gericht advies. Zo kunnen we een gepersonaliseerde oplossing bieden. En op die manier ben jij zeker dat je conform bent met de milieuwetgeving.

Arivic garandeert je de beste oplossing voor vloeistoflekkages en opslag.
We loodsen je door het aanbod lekbakken en bekijken samen met jou welke oplossing het meest geschikt is. Bij Arivic leveren we ook lekbakken op maat. Zo’n lekbak op maat biedt een enorme meerwaarde omdat ze heel de oppervlakte onder het magazijnrek covert. Op die manier zijn er geen openingen of spleetjes en kan de gelekte vloeistof nergens heen.

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium