Industriële reiniging van magazijnen en loodsen

Bij Arivic bieden we ook industriële vloerreiniging aan binnen tal van sectoren zoals de luchtvaart, automotive, petrochemie, logistiek…Het reinigen van plaatsen zoals loodsen, fabrieken, warehouses en magazijnen, vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Een persoonlijke en gespecialiseerde aanpak.

Met onze maatwerk cleaning service staan we in voor een intensieve vloerreiniging. Zo worden bandensporen van vorkheftrucks, aanslag, vlekken van smeerolie of ander hardnekkig vuil d.m.v. mechanische en manuele reiniging verwijderd.

We werken met professionele apparatuur en hoogwaardige producten die een perfecte afwerking garanderen. Ons deskundig team beschikt over een VCA-certificaat en is voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het afvalwater dat ontstaat, wordt afgescheiden voor verdere verwerking.

Voordat we aan een opdracht starten, plannen we steeds een plaatsbezoek in, om de aard en de omvang van de vervuiling te bepalen. Op die manier kunnen we de meest geschikte oplossing aanbieden en doeltreffende middelen inzetten.

Intensief gebruik vraagt om grondige reiniging

De vloeren van magazijnen en loodsen worden intensief gebruikt en krijgen het zwaar te verduren, door het gebruik en het transport van zware materialen en de verplaatsing van verschillende voertuigen. De plaatsen worden blootgesteld aan weersomstandigheden, stof en vuil. Stof, vet en chemische resten kunnen de kwaliteit van opgeslagen materialen aantasten en gevolgen hebben voor de gezondheid van medewerkers.

 

 

Een regelmatige reiniging van deze ruimtes is dan ook aangewezen. Zo kan de veiligheid gewaarborgd worden en kan schade en productiestilstand worden voorkomen. Door loodsen en magazijnen proper te houden, voorkom je bovendien overtredingen en boetes voor het niet naleven van voorschriften van de gezondheids- en veiligheidswetgeving.
Magazijnreiniging biedt bescherming voor opgeslagen goederen en magazijnmedewerkers. Het risico op werkongevallen, door uitglijgevaar, wordt beperkt. Daarnaast zorgt het ook voor een goede indruk bij klanten, stakeholders of zakenpartners. Een grondige reiniging, heeft verder een positieve invloed op de levensduur van de ondergrond.

Klanten waarbij we reeds een industriële reiniging hebben uitgevoerd, zijn onder andere: Katoen Natie, Hutchinson Ports, DHL Brucargo, Aurubis en Brussels Airport.

 

Deze klanten hebben we al kunnen helpen

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium