Gespecialiseerde cleaning service op maat voor Katoen Natie

Arivic is meer dan een leverancier van materiaal. We bieden verschillende diensten op maat aan om vervuiling door olie en chemicaliën te bestrijden én te voorkomen.
Eén van die diensten is een gespecialiseerde schoonmaak.

Onlangs hielpen we Katoen Natie met de reiniging van een opslagruimte.

Een proper magazijn voor Katoen Natie

Nadat een huurder van het pand van Katoen Natie één van hun magazijnen verlaten had, was de vloer verzadigd met ingedrongen vlekken van oliën, atmosferisch vuil en rubberen bandensporen van vorkheftrucks. Katoen Natie wou het magazijn zo snel mogelijk terug in orde brengen en kwam daarom aankloppen bij Arivic voor een volledige vloerreiniging.

3000 m2 reiniging, 3 dagen tijd  

Ons geheim? Hard werk, de juiste kennis van zaken en een goed plan van aanpak. Wij gaan het probleem altijd zelf waarnemen tijdens een plaatsbezoek zodat we de meest geschikte oplossing kunnen aanbieden. Pas dan kunnen we beginnen met de “real job”.

We gingen als volgt te werk:

  • Dag 1: vier werknemers kwamen het meest hardnekkige vuil manueel verwijderen. Dat gebeurde met een mono-brosse machine, een mobiele hogedrukreiniger en vooral de aangepaste industriële reinigingsproducten.
  • Dag 2: we zetten een schrobzuigmachine in om de volledige oppervlakte te reinigen.
  • Dag 3: om een perfect resultaat af te leveren, verwijderden we de laatste restanten manueel en met de schrobzuigmachine.

Veilige en duurzame reiniging

Arivic levert veilig en duurzaam werk met VCA certificaat en een vast team dat tijdens de uitvoering voorzien is van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Bovendien wordt het afvalwater dat ontstaat afgescheiden voor verdere verwerking.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Liever voorkomen dan schoonmaken?

Wil je als organisatie liever preventieve voorzorgsmaatregelen nemen?  Dan kan een audit ter plaatse uitkomst bieden.

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium