PERSOONLIJKE MILIEU AUDIT VOOR UW BEDRIJFSITE?

Arivic is al meer dan  25 jaar bezig met het opbouwen van expertise rond de preventie en het bestrijden van vervuiling door chemicaliën en olie. Ondertussen hebben we enorm veel ervaring op vlak van spill management. Een combinatie van spill preventie en spill controle, dat in elk bedrijf van groot belang zou moeten zijn.

HET BELANG VAN SPILL PREVENTIE

Toch beseffen velen vaak niet hoe groot de impact kan zijn als preventiemaatregelen in hun bedrijf ontbreken. Enkele voorbeelden van preventieve maatregelen zijn: lekbakken, opvangvloeren, absorptiemateriaal onder lekkende machines en permanente oliekeerschermen.

DE MEEST GERICHTE SERVICE

Onze klanten verdienen het meest geschikte advies. Om dit te kunnen garanderen, brengen we graag een bezoek. Om de aandachtspunten of problemen te kunnen bepalen, leggen we een plaatsbezoek vast met de verantwoordelijke (HSEQ – terminal manager of preventieadviseur).

HOE VERLOOPT ZO’N AUDIT?

Een dergelijk bezoek noemen we een milieu audit. We leggen de pijnpunten fotografisch vast en bekijken zo welke preventieve materialen geschikt zijn voor uw bedrijf. Aan de hand daarvan bieden we de beste oplossing voor uw situatie aan. Onze methode? Expertise & persoonlijke service. Dat is Arivic.

 

Interesse in een audit ter plaatse van uw bedrijfsite? Contacteer ons en we overleggen graag samen met u de next steps.

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium