Trotse leverancier en partner van DEME

Bij Arivic ondersteunen we DEME al meer dan 15 jaar bij de bevoorrading van de vloot. We geven hun mensen de nodige tools en kennis om spills te voorkomen of te bestrijden.

Contacteer ons

Onze jarenlange samenwerking met de verschillende departementen en dochterfirma’s heeft ertoe geleid dat beide bedrijven zich voor lange termijn aan elkaar hebben gekoppeld. Arivic denkt mee en doet voorstellen bij projecten waar standaard materiaal niet voldoende is.

Spill kits op maat

Naast de klassieke afname van absorptiemateriaal en allerhande lekbakken, hebben wij samen met de afdeling QHSE spill kits samengesteld die zowel qua container als qua inhoud perfect bij het schip of project passen. Daarnaast hebben we ook een aantal standaard spill kits samengesteld die doorheen het hele bedrijf gekend zijn.

Slibschermen

Voor baggeraars is het essentieel om de onderwaterbiotoop niet aan te tasten met vrijgekomen sediment. Het gebruik van slibschermen is daarom in veel gevallen verplicht. Het slibscherm bestaat uit een drijflichaam – meestal ronde foam – en een schort. De schort is gemaakt uit een waterdoorlatende materie die het sediment tegenhoudt. Afhankelijk van de diepte van het uit te baggereren wateroppervlak kunnen er makkelijk extra secties aan elkaar worden gekoppeld.

 

Deme company video

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium