Absorptiemateriaal

Bij het opslagen of werken met chemische producten, gevaarlijke stoffen of oliën bestaat er een risico op lekkages. Het is aangewezen om over doeltreffend absorptiemateriaal te beschikken zodat je hierop voorbereid bent, meteen kan ingrijpen en erger kan voorkomen. Zo bescherm je medewerkers en voorkom je (milieu)schade. Arivic beschikt over een ruim aanbod aan absorptiemateriaal: absorberende korrels, kussens, matten, doeken, slangen en absorberende producten voor op het wateroppervlak. Elk absorptieproduct heeft specifieke eigenschappen, toepassingsmogelijkheden en voordelen. Wij maken je graag wegwijs door het gamma.

ABSORPTIEMATERIAAL IN DE WEBSHOP

Bekijk het aanbod absorptiemateriaal in verschillende vormen en maten in de webshop.

Bezoek de webshop

Gratis Audit ter plaatse

Krijg advies op maat. Wij staan je met raad en daad bij en reiken de meest geschikte oplossing aan. Speel op zeker en reserveer een milieu-audit.

Vraag je audit aan

WELK TYPE ABSORPTIEMATERIAAL KIES IK?

Absorptiemateriaal is onmisbaar op plaatsen waar oliën of gevaarlijke vloeistoffen gebruikt of opgeslagen worden. Met de juiste absorptieproducten behoud je bij een eventuele lekkage de controle en kan je de spill eenvoudig indammen en opruimen.
Ga je voor absorberende korrels, doeken of eerder voor kussens?
Bij het kiezen van absorberende producten moet je met verschillende zaken rekening houden, waaronder de (potentiële) omvang van de lek, het soort ondergrond, het type lekkage (zoals koolwaterstoffen of chemicaliën) en of het absorptiemateriaal binnen of buiten ingezet zal worden.

DOELTREFFENDE SPILL KITS EN AUDIT TER PLAATSE

We bekijken samen met jou welk materiaal er aangewezen is voor het bestrijden van een eventuele vloeistoflek. Wij adviseren je zodat je zeker bent dat de absorberende producten geschikt zijn voor de beoogde toepassing. Op die manier kunnen we ook gepaste spill kits voor jouw organisatie samenstellen die aan al jouw noden beantwoordt.
Tijdens een milieu-audit ter plekke, leggen we pijnpunten bloot, maken een analyse op maat van jouw organisatie en geven we gericht advies. Zo kunnen we steeds een gepersonaliseerde oplossing bieden. Vraag vrijblijvend een persoonlijke audit aan voor je bedrijf.

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium