Aanneming en installatie

Arivic is niet enkel een betrouwbare leverancier, maar ook een ervaren aannemer.

Arivic zorgt voor een totaaloplossing

Specifieke omstandigheden hebben specifieke noden en dat is waar ons team in actie schiet. In Arivic vindt u een ervaren partner die meedenkt op uw niveau. Wij ondersteunen de ondernemers in creatief denken naar oplossingen voor hun bedrijvigheid.

Hoe kan u aan spill management doen zonder dat het uw activiteit belemmert?
Beter nog, hoe zorgt u ervoor dat uw preventiebeleid bijdraagt tot een hoger ROI?

Dit zijn voor ons de klassieke vraagstukken. Wij stellen ons in uw plaats en bieden totaaloplossingen, zowel op land als op water.

Enkele voorbeelden:

– Installatie van permanente oliekeerschermen met een gecertificeerde duikersploeg
– Ontwerp, fabricage en installatie van steigers voor bediening van tijdelijke oliekeerschermen
– Onderhoudscontracten voor o.a. oliekeerschermen
– Ontwerp, fabricage en installatie van opvangvloeren en staging lanes
– Ontwerp, fabricage en installatie van milieucontainers

 

Hieronder vindt u enkele van onze referentieprojecten, zowel op land als op water.

Spill Controle

Opvangbekken spills luchthaven

Een van onze nationale luchthavens moet heel wat water bufferen door de enorme oppervlakte aan verhard terrein. Bij regenweer zijn spills extra moeilijk om volledig opgekuist te worden. Daarom hebben we een wachtbekken gemaakt met oliekeerschermen. Daarin kunnen we de eventuele bovendrijvende olie en kerosine makkelijk opvangen en absorberen met sorbents.

Spill preventie

Onderkuiping staging lanes

Volgens VLAREM moeten alle milieugevaarlijke producten bij opslag onderkuipt worden. Voor ze naar hun definitieve opslagplaats getransporteerd worden, worden de stoffen tijdelijk bewaard in een staging lane. Door het af en aanrijden van heftrucks en de vele activiteiten rondom, zijn dat gevaarlijke en risicovolle situaties waar goed over nagedacht moet worden.

Spill Controle

Oliekeerscherm op haspel voor snelle interventie

In sommige gevallen kan het scherm niet permanent worden aangebracht omdat dan de doorgang wordt geblokkeerd. Met onze platte foam oliekeerschermen op haspel kan je snel tot 250 m aan oliekeerscherm uitrollen en de calamiteit onder controle houden.

Spill preventie

Lekbakken en opvangvloer op maat

Voor een transportfirma hebben wij een oplossing op maat uitgewerkt. Het bedrijf heeft een opslagruimte van oliën en hydraulica, waar veel aftappingen gebeuren en dus weleens gemorst wordt. Wij hebben de volledige opslagruimte onderkuipt en de lekbakken voorzien van absorptiemateriaal.

Let's Talk

Onze oplossingen hebben een positieve impact op de veiligheid van uw werknemers, maar evengoed op de efficiëntie en continuïteit van heel uw organisatie. Dit alles maakt dat preventie meer dan ooit een duurzame investering is in een gezond businessmodel.

Phone Created with Sketch.
+32 3 652 05 00
Mail Created with Sketch.
info@arivic.com
Cart Created with Sketch.
shop.arivic.com
Map Created with Sketch.
Melkerijstraat 38, 2900 Schoten
Antwerp, Belgium