Spill kit

Stel nu zelf je spill kit samen !
spill kit Arivic

Spill kit als eerste reactie op een spill !

Ervaring leert ons dat uw reactiesnelheid bij een calamiteit een grote impact heeft op de eindfactuur en op de belasting van uw omgeving.
De aanwezigheid van een spill kit, op strategische plaatsen op de werkvloer of andere speciifieke ‘spill-gevoelige’ plekken, kan deze reactiesnelheid aanzienlijk beperken. Ook een uitgekiende en getrainde methodologie om spills aan te pakken is van groot belang om de controle te bewaren en de veiligheid te blijven garanderen.

Arivic biedt een aantal standaard samengestelde spill kits aan waarvan de inhoud gebaseerd is op meer dan 20 jaar feedback van onze klanten.
Afhankelijk van het soort vervuiling waarmee u te maken hebt, kiezen we voor onze ‘OIL ONLY’ of ‘UNIVERSAL’ absorberende sorbents.

Anderzijds werken we voor heel wat van onze klanten ‘maatwerk’ spill kits uit. De meeste van onze klanten hebben standaard PBM’s en/of rioolafdichters reeds voorzien op hun site of in de werfvoertuigen, zodat we hun spill kits optimaal kunnen vullen met sorbents en andere relevante tools.

Stel je eigen spill kit samen.